Sørnett

KSI arrangerer "Tour de afterski"

I kveld arrangerer Kristiansand studentidrettslag pub-til-pub-runde. Temaet er afterski.

Publisert:

I skrivende stund er så mange som 436 studenter påmeldt arrangementet som kalles "Tour de afterski," hvor deltagerne i løpet av kvelden skal besøke seks forskjellige barer i Kristiansand, før de ender opp på Kick. Her blir det afterski med langbord, DJ og allsang, "som om det skulle vært Hemsedal," skal vi tro arrangementets facebook-side. På Kick blir det også premieutdeling etter pubrunden kl. 23, hvor hovedpremien er et gavekort fra Kick på  5000 kr.

Styreleder i KSI, Øyvind Bøhm Frisak forteller at kveldens arrangement er ment som et tillegg til den tradisjonelle pub-til-pub-runden i Fadderuka, hvor det har deltatt så mange som 1200 studenter.  Selv om han regner med at bare rundt halvparten så mange vil våge seg ut i kulden i kveld, er Frisak positiv til å ha pub-til-pub-runde i januar fordi man da kan inkludere alle studentene i byen, og ikke bare førsteårsstudentene som i Fadderuka.

"Tour de afterski" er åpent for alle studenter over 18 år og koster  50 kr.

 

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand