Sørnett

KSI Topaz fikk pallplassering

Inga Solberg, Malin Dale, Julie Bruusgaard og Stine Marie Dæhli . Foto: Privat

Inga Solberg, Malin Dale, Julie Bruusgaard og Stine Marie Dæhli . Foto: Privat

Cheerleadere fra Kristiansand tok 3. plass i verdensmesterskap

Publisert:

- Jeg synes det var veldig uventet å komme på pallen, sier Stine Marie Dæhli fra cheerleadinglaget KSI Topaz.

- Det å få en 3. plass var overraskende og helt utrolig. Vi føler i alle fall at vi ikke dro forgjeves, forteller hun.

Orlando, Florida
Stine Marie Dæhli, Malin Dale, Inga Solberg og Julie Bruusgaard fra cheerleadinglaget KSI Topaz tok 3. plass i  World University Cheerleading Championship.

 

 

De fire jentene representerte Universitetet i  Agder, da de konkurrerte mot fire andre lag i klassen All Girl Group Stunts i Orlando, Florida i slutten av januar.

Dæhli kan fortelle at en slik tur krever en god del planlegging. -Det var mye arbeid for å få til denne reisen. Men målet var å komme til USA, så å komme dit var stort i seg selv, forteller hun.

Uten trener
KSI Topaz er det første skolelaget fra Norge som stiller i denne konkurransen. Ikke nok med det, men jentene har trent til arrangementet på egenhånd.
-Vi har ikke hatt noen trener, så dette har vi gjort helt selv. Men resten av laget har vært gode til å hjelpe oss, forteller Dæhli. - Vi bestemte oss for å bli med dagen før fristen gikk ut, så det ble intens trening rett før konkurransen. Dagene har blitt brukt godt!, forteller Dæhli.

-Det er litt uvisst hva vi vil gjøre videre, for målet var først og fremst USA. Men turen var utrolig gøy, så det gav mersmak!, sier hun.