Sørnett

Lokale meglere på riksdekkende tv

PRISTIPPING: Svein Lian (t.v) og Lars Erik Greivstad er klar for tv-skjermen på torsdag. FOTO: NRK

PRISTIPPING: Svein Lian (t.v) og Lars Erik Greivstad er klar for tv-skjermen på torsdag. FOTO: NRK

- All omtale er god omtale, sier meglerne fra Kristiansand som torsdag skal tippe boligpriser mot Eiendomsmegleren Helgeland fra Mo i Rana.

Publisert:

Når ukens episode av NRK-programmet “Solgt!” blir sendt torsdag kveld, er det med Svein Lian og Lars Erik Greivstad i Postbanken Eiendom i Kristiansand i hovedrollene.

- Det er første gang vi er med i en tv-produksjon så det var veldig morsomt for oss begge, sier en spent Lian til Sørnett.no.

Utfordring
Eiendomsmeglerne ble kontaktet av NRK og tok utfordringen på strak arm.

- Eiendomsmarked i Østfold er helt ukjent for oss, men det var en veldig lærerik og morsom opplevelse. All omtale er god omtale, sier en smilende Svein Lian.

Meglerne fra Postbanken konkurrerer mot Eiendomsmegleren Helgeland, men mener at det i denne sammenhengen var viktigere å delta enn å vinne. Om det er fordi Kristiansand-meglerne ikke tippet riktig pris, må en vente til torsdag kveld for å få svar på.

- Resultatet blir ikke avslørt før sending.

Internt
- Før sending skal ansatte i Postbanken Eiendom Kristiansand samles rundt tv-skjermen og kjøre en intern konkurranse for å se om noen kommer nærmere prisen enn hva vi gjorde, forklarer Lian.

Torsdagens “Solgt!” ble spilt inn i sommer og tar seerne med på visning av to eneboliger og et gods.

NRK-konseptet går ut på at to lag med to eiendomsmeglere skal tippe prisen på tre forskjellige bostedsenheter. Enhetene er solgt fra før og det laget som tipper nærmest salgspris stikker av med seieren. I morgendagens Solgt! sjekker de bostedspriser i Askim, Spydeberg og Mysen i Indre Østfold.