Sørnett

Målet er et nytt NM - gull

VANT NM: Lund Futsal vant i 2017 og håper på en gjentagelse i 2019. FOTO: futsal.no

VANT NM: Lund Futsal vant i 2017 og håper på en gjentagelse i 2019. FOTO: futsal.no

Lund Futsal håper bragdene fra 2017 kan gjentas og at Mesterligaen drømmen ikke var et engangstilfelle.

Publisert:

 

Lund Futsal ble stiftet i Januar 2017. Dette laget ble stiftet av Jens Tønnesen Jærnes og Mats Olsen, dette laget ble lagd for å være gøy, så vennegjengen kunne spille i ulike turneringer med hverandre. Før NM hadde ikke laget spilt i en turnering sammen, men med sin defensive spillestil og struktur vant de hele NM.

Kjernen er god
Thomas Aarnes sier laget varierer fra turnering til turnering så kan være vanskelig å finne kjemien, men at kjernen er veldig god. Lund Futsal hadde heller ikke noen faste treninger i uken før NM. Laget har ingen faste treninger i uken nå heller, men turneringer er laget på ofte. Jens Jærnes som stiftet laget er midtstopper på laget, han sier det kan være krevende å spille for Lund Futsal for spillerne legger lista høyt og det er mange ulike personligheter i laget.

Vil vise hvem de er
Jærnes vil at laget skal delta i NM i år. NM er i Oslo i år og han håper laget kommer til å stille mannsterkt framover og flere vet hvem Lund Futsal er.

– Mange har flyttet og spiller ikke lenger på grunn av manglende sult. Dette er avgjørende for at en slik bragd skal skje igjen.

Lund Futsal som vant NM skulle stille for Norge i Tsjekkia i Mesterligaen. I Tsjekkia stilte Lund bare med 5 spillere og fikk dermed et handikap, sammenlignet med de andre lagene i turneringen. Jærnes sier arbeidsmoralen var høy, og mentaliteten på plass.Dette var oppløftende, og gjorde meg stolt av prestasjonen selv om vi røk ut i 1/8 dels finale.

[img190789_2RM]

En annen spiller som var med både i NM og i Tsjekkia var Hans Berge Jr. Han sier Champions League var en voldsom og lærerik opplevelse. Vi hadde ikke med oss noen innbyttere noe som gjorde at det ble i det tyngste laget. Det var kjedelig at vi røyk ut mot Russland i kvartfinalen, men de var mye bedre enn oss.

Lagets spillere er Hans Berge Jr, Jens Tønnesen Jærnes, Thomas Aarnes, Mats Olsen, Callum Taylor, Joacim Holtan, Sebastian Tune og Philip Aukland.