Sørnett

Norsk fremadstormende duo klar for Hove

Brikkene til årets festival begynner så smått å falle på plass.

Publisert:

De foreløpige siste artistene til årets Hovefestival er nå avslørt. Norske «CLMD» som er på full fart fremover i det internasjonale housemiljøet er det eneste hjemlige bidraget som ble presentert, sammen med amerikanske «Between Buried and Me» og «Flatbush Zombies».

Spennende norsk duo

Norske «CLMD» består av Carl Louis og Martin Danielle fra Snarøya utenfor Oslo, de møttes på barneskolen og har holdt sammen siden. De ga ut singelen «Black Eyez and Blue» og ble raskt a-listet av NRK P3. De har allerede rukket å varme opp for storheter i housemiljøet som «Swedish House Mafia», «David Guetta» og «Tiësto».

Metal rockerene i «Between Buried and Me» har siden 2000 gitt ut 7 studioalbum og de siste 13 årene turnert rundt om i hele verden flere ganger. Dette har gjort at de har opparbeidet seg en stor fanskare over hele verden. Bandet har ryktet på seg for og utforske de forskjellige metal og musikksjangrene i sine album.

«Flatbush Zombies» er en amerikansk hip hop trio fra New York som er på vei oppover på stjernehimmelen i USA. De ble først lovprist på nettet og singelen «Thug Waffle» ble nedlastet over 50000 ganger den første uken. Med rastafletter og lange skjegg er de et friskt pust inn i hip hop verdenen.

Flere kjente artister til Hove

Blant de mest interessante og artistene som nå er bekreftet til Hove er de amerikanske indierockerne «Kings of Leon», djen «Calvin Harris», danske «Volbeat» og de amerikanske heavy rockerne «Bullet for My Valentine». Hovefestivalen går av stabelen 2-5 juli.