Sørnett

DJ trio tar over stafettpinnen etter Travis Scott

Utvikling Tencent Holding

Utvikling Tencent Holding

Djs Steve Aoki, Deadmau5 og Dillion Francis inntar den virtuelle scenen i spillet Fortnite natt til lørdag.

Publisert:

Fortnite og Epic games følger opp suksessen etter den virtuelle konserten med rapperen Travis Scott i April. Nå er det dj'ene sin tur til å overta Fortnite i noen timer.

Under Travis Scott sin konsert forrige måned var det hele 12,3 millioner innom Fortnite for å få med seg rap geniet.

03:00 natt til lørdag er det duket for en ny konsert. Og det er ikke hvem som helst. Stjerne trioen Steve Aoki, Deadmau5 og Dillion Francis er kjent verden over for sine sanger og opptredener, og de er vant til å opptre foran millioner av mennesker. Nå skal de gjøre det samme bare i en virtuell verden.

Orker du ikke holde deg våken halve natten for å få med deg showet, skal ikke det være noe problem. Det blir sendt repriser i løpet av helgen.

Lanserte nytt spillmodus etter suksess konserten

Som følge av Travis Scott konserten lanserte Epic games og Fortnite et nytt spillmodus, nemlig "Party Royale". Denne spillmodusen er helt uten våpen, og poenget er å henge, chille og feste over internett, i Fortnite sine omgivelser.

Opp 100 millioner registrerte spillere

Fortnite sa nylig at de passerte 350 millioner registrerte spillere, opp fra ca 250 millioner spillere i mars 2019.

Gaming er helt klart en attraktiv plattform i disse tider. Bare hør på dette; I april spilte Fortnite spillere tilsammen 3,2 billioner timer. Det tilsvarer 36,505 år med gaming på kun en måned. Vil du lese mer om endring i bruk av sosiale medier trykk her

Investere i Fortnite?

Det er ingen tvil om at gaming er attraktivt i disse dager. Heller ingen tvil om at Fortnite gjør det godt.

Dessverre er verken Fortnite eller Epic games børsnotert, men frykt ikke. Vil du tjene penger på Fortnite kan du gjøre så gjennom Tencent Holding (børsnotert) som har en eierandel på 40%.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tencent Holding er opp 9,38% siste måneden, og kjøpes nå til 54,11 dollar pr aksje.