Sørnett

Ferdig i Start, blir værende i Kristiansand

Klar for nye utfordringer: Espen Hoff

Klar for nye utfordringer: Espen Hoff

"En fin by å bo i, et herlig sted" var ordene fotballproff Espen Hoff hadde å si om Kristiansand når han var gjest i radiostudio idag.

Publisert:

Planer fremover

-Det blir nok å gå over i en sivil jobb. Hva det blir, blir klart i løpet av få uker. Jeg håper nok å jobbe med noe som er linket opp mot noe sportslig, men har ingen ambisjoner om en trenerkarriere, forteller Espen Hoff.

Det har vært et tøft år for Start, som rykker ned denne sesongen.

- Det har vært en vanskelig situasjon, og vi har ikke fått de resultatene vi ønsket. Vi har tatt i bruk veldig mye unge spillere inn i laget, noe som ikke alltid er like lett. Men når det er så mange unge gutter, føler man seg litt yngre selv også, humrer veteranen.

Espen er helt klar på at start kommer til å rykke opp igjen neste år, han mener at start skal være et lag i toppen av Norge. Når det gjelder hans gamle klubber, Stabæk og Odd, sier han at han tror Stabæk rykker ned og håper at Odd kaprer sølvet i årets tippeliga.

Når det er så mange unge gutter, føler man seg litt yngre selv også

Kommer til å savne gutta

-Jeg har ikke rukket å savne noe enda, men jeg er sikker på at jeg kommer til å savne kameratskapet og garderobekulturen. Og selvfølgelig suget man får når man går ut på matta for å spille kamp.

Top 3 med Espen Hoff 

Beste spisested: - Jeg elsker fiskebrygga. Bølgen og Moi er nok mitt favorittsted.

Beste turområde: - Jusvikhalvøya, der jeg bor. Oppover mot Holmenkollen og Jegersberg er det veldig fint.

Beste og Verste med sørlendinger: - De er veldig blide og glade, men kanksje litt trege..