Sørnett

Smitte skaper utsettelser i bedriftsligaen

Sørlandshallen er klar for å ta i mot bedriftsligaen Foto: Marius Thomassen

Sørlandshallen er klar for å ta i mot bedriftsligaen Foto: Marius Thomassen

Forrige uke kunne endelig bedriftsligaen starte opp igjen etter lettelser på restriksjoner. Det har ikke skjedd smertefritt, flere lag må utsette kampene sine på grunn av smitte i laget.

Publisert:

Bedriftsligaen er for fullt gang igjen i Sørlandshallen, og med flere ligaer på både kvinne og herresiden, er det nok å holde styr på for Fredrik Fredriksen.

- Det har vært et kaos, men det er godt å komme i gang igjen, det er mye som skal organiseres. Vi har jo fem kampdager, der vi hadde rundt 80-90 kamper som ble vekk, som vi nå prøver å ta igjen.

Det er i Sørlandshallen bedriftsligaen spilles. Nå som det skal tas igjen en god del kamper er hallen leid inn ekstra helger, men heller ikke dette går smertefritt. - Det er en kabal, vi prøver å sette opp lag på lørdager og litt ekstra tid på torsdager, men plutselig må vi endre på det av forskjellige årsaker.

Fredriksen sier de gjør så godt de kan for at alle skal få spille kampene sine. - Vi prøver å sette de opp på nytt så lenge vi kan. Vanligvis vil vi si at om du er ute i god tid, så skal vi finne ut et nytt tidspunkt. Dersom man sier i fra senere enn 24 timer før, vil du tape kampen. Pandemien er spesiell så vi prøver å være fleksibel på dette så lenge det går.

Selv om det ikke er første gangen breddeidretten og bedriftsligaen er blitt stengt ned, er ikke nødvendigvis Fredriksen nervøs for å måtte stenge ned bedriftsligaen igjen. - Jeg tror ikke det skal bli noe problem. Samfunnet generelt har åpnet, og mer åpent vil det nok bli, så da skal det nok litt til for at ting skal bli stengt igjen før vi er ferdige i mars. Men jeg har ikke helt turt å tenke tanken, sier Fredriksen med et lurt smil.

Mia Gulbrandsen (20) spiller på studentlaget KSI 2 og er veldig fornøyd med at bedriftsligaen er tilbake igjen. -Jeg syns det er fint å få muligheten til å komme her å spille litt fotball igjen, være litt sosial og konkurrere.

Hun mener at bedriftsligaen er viktig for det sosiale både på studiet og fritiden.

- Det er veldig fint. Spesielt nå på grunn av pandemien syns jeg det har vært vanskelig, jeg har jo flyttet hit til Kristiansand så jeg syns det er en veldig fin måte å bli kjent med folk på.

Sport Vis flere

Ny trener på plass

Ny trener på plass

Gjennom januar har IK Start stått uten hovedtrener. Nå er problemet endelig løst for sørlandsklubben.

- Hvis amatørene blir borte, så blir travsporten borte
- Det er klart det er utfordrende uten trener.