Sørnett

Prøvespiller imponerer

Men en serbisk løsnings i Starts midtforsvar kommer uansett ikke før august.

Publisert:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9rQlp_gW58Q[/youtube]

Sørlandets eneste eliteserieklubb er sesongens mestscorende, men bakover er historien en helt annen. Med sine 23 baklengsmål stiller de i samme klasse som bunnlagene Brann og Sandefjord.

Med midtstopperkjempen Bård Borgersen satt ut av spill grunnet skade, er det god grunn til å tro at trener Knut Tørum vurderer forsterkninger i det bakerste leddet. På dagens trening var den 193 centimeter høye midtstopperen Bojan Dukic på trening på Sør Arena. Start-treneren har latt seg imponere.

- Det er første dagen han spiller fotball her, og det ser spennende ut. Nå skal vi variere litt på banelengde, så får vi se. Det han viste i dag var lovende, sier Tørum til Sørnett.

Tiltross for optimismen vil ikke Tørum si noe om Dukics fremtid i klubben.

- Han har gode ferdigheter, han har vist spennende takter, men det er altfor tidlig å si noe sikkert.

Om den serbiske midtstopperen blir funnet god nok, vil han ikke være klar før overgangsvinduet åpner i august. Frem til da er det nok av hull i forsvarsmuren, som trener Tørum må fylle.

- Jeg vil ikke ta ut laget nå, men jeg synes Avni (Pepa) kom godt ut av Stabæk –kampen, sier Tørum

Spillere som Knut Henry Haraldsen og Espen Knutsen ønsker seg nok mer spilletid og vil etter all sannsynlighet utfordre Avni Pepa om en plass i startoppstillingen i neste kamp mot Viking.