Sørnett

Omsatte for 30 prosent mer i år enn i fjor

FORNØYD: eier av Gottis smiler for omsetningen på 17. mai    .

FORNØYD: eier av Gottis smiler for omsetningen på 17. mai .

I år strålte solen på 17.mai og folk koste seg ute i den varme vårsolen. Selgerne i byen fikk også glede av solen. Gottis butikken som ligger i Kristiansand sentrum, omsatte for ca. 30 prosent mer i år enn i fjor på 17 mai.

Publisert:

-  Det fine været i år gjorde at vi hadde mange kunder som ville kjøle seg ned med en is. I fjor var det dårlig vær og da solgte vi dårlig med is. I år steg omsetningen med 30 prosent fra i fjor, forteller eier og dagligleder Ragnar Tharaldsen.

 

En travel 17. mai for kiosken

Nederst i Markens ligger Gottis som selger is og godteri. Kiosken viste seg å være svært populær på 17.mai.

- På et tidspunkt var det en kø på omtrent fem meter utenfor døren hvor det både var barn og voksne. Den travleste tiden var etter barnetoget og før borgertoget, sier Tharaldsen.

Da Sørnett møtte Tharaldsen, var han allerede godt i gang med å rydde fra den store og travle dagen i går. Det ble solgt is og godteri i store mengder, og i dag skulle det telles og ryddes. Været ser tilsynelatende ut til å fortsette å skinne og han håper derfor is-salget også vil fortsette å øke.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand