Sørnett

ØVELSE: Flere personer omkommet etter flyulykke på Kjevik

REDNINGEN PÅ PLASS: Redningsmannskapet er på plass i båt og drar opp personer som var ombord i flyet. FOTO: LARS ERIK LARSEN.

REDNINGEN PÅ PLASS: Redningsmannskapet er på plass i båt og drar opp personer som var ombord i flyet. FOTO: LARS ERIK LARSEN.

Publisert:

ØVELSE: Politiet bekrefter ovenfor Agder Tidende at et fly har havarert ved Kjevik.

- Det er bekreftet at flere personer er omkommet etter ulykken på Kjevik. Flyet var et Beoeing 737. Det ligger delvis på land, og delvis i vann, sier Osaland ved Agder Politidistrikt.

I en pressemelding skriver politiet at det ifølge passasjerlister skulle være 109 passasjerer ombord på flyet, i tillegg til en besetning på fem personer. Det vil holdes pressekonferanse på Politihuset i Kristiansand klokken 12.15.

Vår journalist ved stedet melder at redningsmannskap har hentet opp to personer fra vannet. Dykkere er ute og søker etter mennesker. Brannvesenet arbeider nå med å dra vrakdeler opp på land.

Atle Rungsdal ved Kristiansand Brannvesen melder at de også holder på med redning og slukningsarbeid på stedet.

- Flyet kom på utsiden av rullebanen ved oppflygning. Flyet brant da det traff vannet. Det ligger flere personer i vannet, sier Kjell Kristian Knarvik ved Kristiansand Brannvesen.

Helse AMK har to luftambulanser på stedet.

Agder Tidende kommer tilbake med mer.

POLITIETS PÅRØRENDETELEFON: 38 13 63 40

Tips oss: 38 14 51 29