Sørnett

Petter Stordalen tilbyr hotell til deg som er student

Petter Stordalen gir hotellrom til studenter i bolignød. Pressefoto: Ving

Petter Stordalen gir hotellrom til studenter i bolignød. Pressefoto: Ving

Har du søkt studiebolig men får ikke plass? Nå kan du søke deg inn som student på ett av hotellene til Petter Stordalen her i Kristiansand.

Publisert:

Som følge av mangel på studentboliger tilbyr Petter Stordalens hotellkjede Nordic Choice Hotels hotellrom til studenter i bolignød til en månedspris på mellom 7.500 kroner og 13.230 kroner, ifølge en pressemelding tirsdag.

Mangel på Studentboliger

Boligansvarlig for SiA, Kenneth Kristiansen, forteller at det midlertidig er fult på studentboligene i Agder.

[img213398_2LM]

- Det står 143 studenter på søkeliste hos oss i dag onsdag 19. August. Selv om vi akkurat nå har fullt så kan det dukke opp mulighet for studentbolig utover høsten. Vi anbefaler derfor de som ønsker studentbolig om å fortsette å stå på søkelisten, informerer Kristiansen.

Heldigvis har Kristiansand og Grimstad et godt privatmarked med mye å velge mellom. SiA informerer at de har inntrykk av at de fleste leietakere er ordentlige og vil sine leietakere vel. Men om du som student opplever problemer med utleier har SiA avtale med privatpraktiserende advokat, hvor du har mulighet til å få juridisk hjelp om det er nødvendig.

 

Bo på Comfort Hotel

[img213398_3RM]

Velger du derimot å stå på ventelisten for studentbolig eller trenger en midlertidig plass å bo tilbyr Comfort Hotel løsningen. Manageren, Vibeke Tveit, forteller at det er mange gode studentløsninger for deg som er interessert.

Du sjekker inn i minst 30 dager og kan bli boende i opp til 90 dager. Rommet må forskuddbetalest måned for måned. Det blir rengjort hver uke, og hotellfrokost og Wi-fi er inkludert i prisen. Mot et lite ekstra tillegg er det også lov til å bo to sammen, sett at dere begge har studentbevis.

Dyr er også hjertelig velkomne, men det må informeres om ved booking da det kommer en kostnad i tillegg.

Høres dette ut som noe for deg kan du lese mer om tilbudet på Nordic Choice Hotel sin nettside:  https://www.nordicchoicehotels.no/blog/naere-hjertet/studentleie/

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand