Sørnett

Politilogg: Forstyrrelser, trafikkulykker og kjøring i beruset tilstand

Publisert:

I Lyngdal kl. 02.05 har det kommet meldinger om en mann som forstyrrer natteroen ved skriking. Han banker på dører og vinduer på en privat adresse, og vedkommende virker beruset. Politiet er på stedet og er i kontakt med personen. Vedkommende ble fjernet fra stedet, og gitt pålegg om å holde seg borte.

Kl. 02.08 har politiet stoppet en bil på Lysgårdsletta i Songdalen hvor føreren fremstod beruset. Fører anmeldes for å kjøre i ruset tilstand og førerkortet ble beslaglagt.

Politiet i Lyngdal rykker ut kl. 08.34 etter melding om trafikkulykke. Et kjøretøy har kjørt ut av veien. Ingen skadde.

I Kristiansand kl. 10.33 har politiet laserkontroll i Topdalsveien. Ingen reaksjoner.

UP har stanset en MC i Tvedestrand kl. 11.57 som har kjørt 114 km/t i 70-sone. Førerkortet er beslaglagt.

Politiet melder om at UP har stanset en moped i Tvedestrand kl.13.40. Fører fremstår som ruset. Det har blitt opprettet sak og blodprøver av vedkommende er tatt.

I Kristiansand kl. 13.43 melder politiet i Agder om uttrykning av AMB og politi til en trafikkulykke på Odderøya. Bil og sparkesykkel skal være involvert.

 

 

 

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand