Sørnett

Premier League med nytt steg mot oppstart!

Snart sparkes Premier League i gang igjen.

Snart sparkes Premier League i gang igjen.

Premier League-klubbene vedtok mandag at flere spillere skal kunne trene sammen i grupper fra og med tirsdag.

Publisert:

 

 

 

 

 

Mandag ble det avholdt en videokonferanse mellom de 20 klubbene som spiller i Premier League. Der ble det diskutert mulige løsninger for hvordan man skal få gjennomført denne sesongen. Da ble det meldt fra flere engelske medier, deriblant BBC, at Premier League-klubbene kan komme tilbake på treningsfeltet, og trene i små grupper fra og med tirsdag denne uken. Det er ikke snakk om full trening med kontakt i denne omgang. Dette ble enstemmig vedtatt, og er det første steget i retning av at også den engelske ligaen kan komme i gang og få avsluttet sesongen. Det har ikke blitt spilt fotball på øverste nivå i England siden 9. mars, men nå ser det ut til at man kommer i gang igjen i løpet av kort tid.

Engelske medier melder mandag at en fredagskamp mest sannsynlig vil restarte Premier League enten 12. eller 19. juni. Da er det sannsynligvis Tottenham mot Manchester United som blir kampen. Resten av kampene spilles lørdag, søndag og mandag. Det håpes i det lengste at alle de 92 kampene som gjenstår blir spilt ferdig, så fort som mulig slik at seriestarten for den neste sesongen ikke må utsettes den også. Sesongen 2020/2021 skal normalt sett starte i begynnelsen av August. Liverpool leder serien nå suverent og kan ta sitt første ligagull på 30 år.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand