Sørnett

Samles for klubben de elsker

RED ARMY: (Fra venstre) Krister Voreland, Glenn Ryen og Sindre Hareide. Foto: Andreas Aalling

RED ARMY: (Fra venstre) Krister Voreland, Glenn Ryen og Sindre Hareide. Foto: Andreas Aalling

Red Army Kristiansand er en supporterklubb som består av folk som støtter den engelske fotballklubben Manchester United. De samles ofte på Charlies Bar i Kristiansand for å vise sin kjærlighet til klubben de elsker.

Publisert:

 

Hver eneste kampdag samles supportergjengen Red Army Kristiansand på Charlies Bar i Vestre Strandgate. De består totalt av 94 medlemmer så langt, men tallet på medlemmer øker fortløpende, noe supporterleder Krister Voreland er svært fornøyd med.

Fersk gjeng
- Vi startet opp i august 2018 ved sesongstart, så det er ganske ferskt, forteller Voreland. Når det vises storkamper er det fullt trøkk på Charlies bar.
- Da bør man være her tidlig, eller bestille bord om man vil få plass til å sitte. Det er jo veldig gøy med folk som er ivrige, smiler han.
Voreland og Red Army-gjengen deler også ut hefte med Manchester United sanger på hvert bord før kampstart slik at folk har mulighet til å synge med.

[img190752_2LF]

Ønsker flere medlemmer
Supporterklubben har gjort en avtale med Charlies Bar at de får rabatt på mat og drikke hver kampdag, og fast 15 % alle andre dager. - Jeg tror og håper at dette kan være med på å få flere til å melde seg inn, sier Voreland. Det koster 150 kr. pr sesong for å bli medlem og få disse tilbudene.