Sørnett

Semesterprosjekt: Fornøyd med spillerstallen

Fornøyd: Start-trener Mons Ivar Mjelde er fornøyd med spillerne han har til disposisjon. Foto: Eirik Haugen.

Fornøyd: Start-trener Mons Ivar Mjelde er fornøyd med spillerne han har til disposisjon. Foto: Eirik Haugen.

Etter signeringene av Zlatko Tripic fra Molde og Fernando Paniagua fra Universidad er Start-trener Mons Ivar Mjelde fornøyd med spillerstallen.

Publisert:

Skader på spillere som Espen Børufsen og Alejandro Castro har tvunget Start ut på spillermarkedet.

- Med skader på Børufsen og Castro, hadde vi behov for en offensiv spiller til. Da syntes jeg det var greit å få inn en ung lokal spiller som Tripic, som i tillegg har mange Tippeliga-kamper bak seg. Dette var bra for oss, sier Mjelde til klubbens hjemmeside.

Kom fra Molde

Tripic er født og oppvokst i Lyngdal, kun syv mil fra Kristiansand. Etter noen sesonger i Molde er han nå tilbake på Sørlandet. Til Starts hjemmeside uttaler han at det er godt å komme tilbake til Sørlandet.

- Det er veldig godt å komme hjem igjen. Kristiansand er en by jeg kjenner godt, og Start er en klubb jeg har fulgt med på siden jeg var liten gutt. Det er gøy å bli en del av denne gjengen.

Erstatter Heikkinen

Start har lenge lett etter en erstatter for midtbanespiller Markus Heikkinen, siden han returnerte til finsk fotball etter forrige sesong. Tomrommet etter Heikkinen på Starts midtbane skal fylles av costaricanske Fernando Paniagua. Han har signert en treårig kontrakt med Start, og er tiltenkt en rolle som defensiv midtbanespiller. Til klubbens hjemmesider forteller han at han kan spille i flere posisjoner.

- Jeg kan spille i flere posisjoner og er god i pasningsspillet.