Sørnett

Siste nytt i Agder

Røykutvikling, trafikkuhell, berusede mindreårige og ordensforstyrrelser var noen av nattens hendelser.

Publisert:

Vågsbygd. 22.11. Nødetatene rykket ut til brann i en bolig i Granlia. Samtlige kom seg ut og det oppsto en røykutvikling, men ingen åpne flammer. Røyken kom på grunn av en kokeplate som sto på.

Mandal. Kl 00.30. Politiet fikk en melding om et trafikkuhell i Søren Jaabæksvei ved Malmø. En bil hadde kjørt i en hekk og hadde forlatt stedet, politiet fant bilen i nærområdet og knyttet en person til saken. Personen skal ha vært beruset og anmeldes for å ha kjørt bil i beruset tilstand.

Kristiansand. 00.54. Politiet fikk melding om en dame som roper om hjelp på Slettheia. Politi og ambulanse kjørte til stedet. Det var ingen personskade, men 2 mindreårige som trengte hjelp på grunn av beruselse. De var ikke i stand til å ta vare på seg selv og ble overtatt av sine foresatte.

Kristiansand. 03.40. En person har fått pålegg fra politiet om å forholde seg rolig etter ordensforstyrrelser på privat sted.

 

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand