Sørnett

Slåssing på Havana

Les resten av helgens politilogg.

Publisert:

Politiloggen:

Natt til søndag 30.10

23:00 En mann fra Lyngdal forteller til politiet at han lørdag kveld ble holdt, slått og frastjålet en pc, smykker og to mobiltelefoner på rutebilstasjonen i Kristiansand. Det var to gjerningspersoner, og fornærmede er en 44 år gammel mann fra Lyngdal. Forholdet vil bli anmeldt.

01:09 En mann i 20-årene har blitt slått ned på parkeringsplassen ved Pir6. Klokken hans ble ødelagt. Forholdet vil bli anmeldt. Operasjonsleder forteller at fornærmede har pekt ut en mann fra Songdalen som mistenkt i saken.

01:31 To jenter i 20-årene fra Kristiansand ble utsatt for legemsfornærmelse i dokøen inne på Havana i Vestre Strandgate.

01:47 Vesker ble stjålet fra McDonalds. En 25 år gammel mann i fra Songdalen blir innbrakt og anmeldt for bråk i beruset tilstand. Fornærmede ønsket ikke å anmelde vesketyveriet.

02:47 Politiet fikk en telefon fra veitrafikksentralen om at en alarm hadde gått av i Baneheitunnelen. En 22 år gammel mann fra Vennesla hadde fjernet brannslokningsutstyr fra tunnelen. Mannen hadde også stjålet en sykkel og ble brakt inn til arresten i Kristiansand.

Natt til mandag har det vært få hendelser i Kristiansand.

09:20 En bil ble meldt stjålet i fra Gråvikveien på Hånes. Bilen er en blå BMW stasjonsvogn.

Dette melder Frank Solås, operasjonsleder ved Agder Politidistrikt