Sørnett

Spøker det på kongsgård?

Det er ihvertfall det mange tror.

Publisert:

Det er gått flere rykter om hendelser som ikke kan forklares ved Kongsgården like utenfor Kristiansand.
Nå er det satt opp en utstilling på kveldstid, der du kan være med på å oppleve disse mystiske hendelsene som har funnet sted.

Mye mystikk

Av  hendelsene som har funnet sted, er det en Katrin Pabst virkelig har bitt seg merke i.

- Det var en hendelse i storbygget som til og med ble rapportert til politiet. Securitas som patruljerer på området, observerte en kveld at lyset var på i den øverste etasjen. Der skal det ikke være lys. I tillegg var det en skikkelse som beveget seg i vinduet. Tre personer gikk sammen inn, uten å finne noen tegn til personer.

Det har også vært flere skumle hendelser. Flere personer har opplyst at de har hørt trappetrinn i et av husene på tunet. I huset er det ingen trapp lenger.

Fascinerende teknikk

Utstillingen er komponert av Naturexpo, som har arbeidet tett opp med museet for å gjøre opplevelsen så ekte som mulig. Jarle Thorkildsen er veldig fornøyd med utfallet av prosjektet.

- Vi har arbeidet lenge med å gjøre dette så virkelig som mulig. Med tanke på kombinasjoner av lyder, bevegelser og illustrasjoner. så nå gjenstår det å se hvordan sørlendingene tar det imot, forteller Thorkildsen.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=V51brnAOXBo[/youtube]