Sørnett

Super League er fortsatt ikke skrinlagt

Snart to år etter at Super League ble stanset like fort som det begynte, så har de fortsatt ikke gitt opp. Med Real Madrid, Barcelona og Juventus i spissen prøver de nå på nytt.

Publisert:

Søsterselskapet til Super League, A22 Sports, la ut en lang tråd på Twitter torsdag morgen. Her kommer det frem at de siden oktober i fjor skal ha vært i dialog med rundt 50 forskjellige klubber i europeisk toppfotball. A22 Sports starter sin Twittertråd med å skrive at Europeisk klubbfotball er på et vippepunkt, og at klubber med mye historie i europeisk toppfotball sliter økonomisk. Mye av dette kommer fra ville kjøpefester blant klubbene.

 

I en video på Twitterprofilen til A22 Sports sier lederen i A22 Bernd Reichart at det de nå jobber med er å sette rammeverket for hvordan europeisk klubbfotball skal bli spilt de kommende årene.

Forrige gang Super League ble lansert for snart to år siden truet UEFA med å kaste ut alle klubbene som ble med fra både sine hjemlige ligaer og Champions League. UEFA skal fortsatt ikke være veldig imponert over dette initiativet.