Sørnett

Start-spillerne tror på overraskelse til torsdag

Espen Hoff har stor tro på at Start snur den vonde trenden i år. Foto: Tor Henrik Stensland

Espen Hoff har stor tro på at Start snur den vonde trenden i år. Foto: Tor Henrik Stensland

Heltene fra Sørlandet står uten seier på de siste 25 seriekampene. Torsdag møter de et Rosenborg-lag i storform.

Publisert:

Etter 25 kamper uten seier, tror Start på seier når de nå skal i ilden mot Rosenborg.

Espen Hoff er en av veteranene på laget. Han har vært med på dette før, og med det også opplevd mange «mirakler» på fotballbanen. Han tror på noe lignende også på torsdag

- Ja, jeg tror det. Hadde jeg ikke trodd på det, så hadde jeg bare blitt hjemme. Hver eneste fotballkamp lever sitt eget liv, og spiller vi opp mot maks så kan vi vinne, sier Hoff.

Rosenborg er et lag som mange forbereder seg godt mot, men Start har ikke gjort noe spesielt før denne kampen.

- Vi har ikke gjort noe annerledes, fordi det er Rosenborg som kommer på besøk. Istedet gjør vi det vi alltid gjør, og fokuserer på det vi er gode på. Vi vet hva laget kommer med, og vi vet at de er gode i alle ledd, forteller han videre.

Vanskelig situasjon

[img142211_2RM]

Trener Steinar Pedersen er ny for året, og har åpenbart ikke fått starten han og Start håpet på, men både han og spillerne har nå innsett hvilken situasjon de er i.

- Vi har fått Brann-kampen ut av systemet. Jeg tror det er viktig å innse at vi er der vi er, og sørge for at vi jobber utifra det. Det handler om å gå ut og stole på våre ferdigheter, og egenskapene hver enkelt spiller har. Vi må bare få det ut, sier han.

Nyervervelsen Taipo Heikkila syns at Start har vist bedring og at det er lite til før det kommer til å løse for klubben. Foto: Tor Henrik Stensland

Jager seier

Tapio Heikkila er også ny fra HJK Helsinki, og har spilt seg inn på laget. Finnen har vært en av de bedre spillerne for Start i år, og han er ikke i tvil om hvordan Start skal angripe kampen.

- Vi kommer til å jage seier her, og det er nok den største forskjellen fra kampen mot Brann. Vi har alle muligheter til å vinne, og vi trenger bare å prestere bra. Vi må få ut det lille ekstra, så vil poengene komme, sier han.