Sørnett

Stefan Mladenovic: - Start har noe veldig bra på gang

PRØVESPILL: Mladenovic prøvespilte for IK Start i 2015. FOTO: Roy Emanuelsen

PRØVESPILL: Mladenovic prøvespilte for IK Start i 2015. FOTO: Roy Emanuelsen

Søndag reiser Start til Skien for å kjempe om tre viktige poeng. Stefan Mladenovic som prøvespilte for IK Start i 2015, tror det blir en god kamp mellom to offensive lag.

Publisert:

IK Start trenger poeng, klubben ligger sist på tabellen etter syv serierunder med kun fire poeng. Søndag møter de Odd i Skien, som ser ut til å ha funnet formen. Til tross for den svake serieåpningen tror Mladenovic at Start kommer til å bli bedre utover sesongen.

 - Jeg tror start har noe veldig bra på gang. De er et mye bedre lag enn folk har fått se til nå. Og det kommer til å vise seg utover i sesongen når de har fått spilt inn de nye spillerne og ting begynner å sette seg, sier Mladenovic.


Prøvespill
I 2015 spilte Stefan Mladenovic 3.divisjonsfotball og var på prøvespill hos IK Start, han forteller om prøvespillet og hvorfor han endte opp i Odd.

- Jeg var på prøvespill i Start når jeg fortsatt spilte i Pors. Jeg var der nede i 2015. Jeg fikk et veldig godt inntrykk av Start når jeg var der nede, og hadde en god dialog med Bård Borgersen. Men grunnen til at jeg endte opp i Odd var at de ga meg gode lovnader og det at alle som er fra Telemark en dag har lyst til å være en del av eliteserielaget herfra. Jeg ville også være med på å spille Europa-ligaen, utdyper han.

Gode opplevelser på onsdag
Både Odd og Start tok seg komfortabelt videre til neste runde i cupen på onsdag. Start slo nabo Arendal 0-3, samtidig tok Odd med seg en 1-3 seier fra Fredrikstad. Mladenovic sier det har vært en god uke og at Odd er klare for kamp.

- Vi har forberedt oss bra gjennom uka og fått unnagjort en tøff kamp mot FFK i cupen, så alle er klare for å kjempe om tre nye poeng. Start er et bra lag med gode spillere og vi må være på fra første minutt. Slik er det i enhver eliteseriekamp vi spiller, sier Mladenovic.

Kampen spilles søndag 6. mai klokken 18.00 på Skagerak Arena