Sørnett

Stengt for alle over 40

Ingrid Sundli Høibo, arrangementansvarlig, Næringsforeningen i Kristiansands-regionen. Foto: Sørnett

Ingrid Sundli Høibo, arrangementansvarlig, Næringsforeningen i Kristiansands-regionen. Foto: Sørnett

Nå får unge bedriftsledere på Sørlandet endelig en møteplass hvor de kan utveksle kunnskap og erfaringer. Gjennom nettverket U40 kan unge ambisiøse møte likesinnede.

Publisert:

https://www.youtube.com/watch?v=y1Xe1P8XBI8&feature=youtu.be

13. februar møttes Kristiansands unge ledere til nettverks kveld i regi av Næringsforeningen i Kristiansand og Business region Kristiansand.

Nettverket U40 skal bidra til at unge med ambisjoner og unge ledere skal etablere kontakt og bygge relasjoner på tvers av fagfelt.

Viktig møteplass
- Det er mange unge i regionen som har ønsket en slik møteplass hvor vi kan dele erfaringer, møte likesinnede, snakke om ulike problemstillinger man har, løfte hverandre og snakke med hverandre.

Ingrid Sundli Høibo, arrangement ansvarlig, er veldig fornøyd med oppmøte, og håper de kan bygge videre på den gode starten.

 

 

Forbildet
Aslak Andersen er bare 35 år, men har allerede utmerket seg som leder. I 2018 ble han kåret til årets unge leder. Han er adm. direktør for entreprenørvirksomheten Otera, som i fjor omsatte for drøyt 440 millioner kroner.

[img190754_2RM]

- Det er kjempe nyttig å bli kjent med flere nye i næringslivet på sin egen alder. Det er viktig med kontakter på tvers av bransjene.
Aslak mener hardt arbeid, initiativ og å brenne for det en jobber for, er gode tips for andre unge som vil opp og frem.
- Det finnes mange gode ledere der ute med forskjellige egenskaper, men det jeg prøver å vektlegge er å være tydelig, direkte, uredd og handlekraftig.

Viktig tiltak
Johnny Leonard Josefsen er prosjektleder offshore for ELKOM, og møtte opp for å knytte nettverk og lære litt om Sørlandets næringsliv.

[img190754_3LM]

- Det har vært veldig lærerikt, mye godt innhold, og jeg har lært mer enn jeg hadde trodd på forhånd.
Josefsen synes det lenge har vært et behov for en møteplass for unge ambisiøse.
- Det er absolutt et behov som har vært i Kristiansand lenge, og det er fantastisk at noen endelig tar initiativ til å sette dette sammen.

[faktaboks]