Sørnett

Store muligheter på karrieredagen

FOLKSOMT: Det ventes å bli dårlig plass når karrieredagen på UiA går av stabelen onsdag. Her fra fjorårets arrangement. FOTO: Karrieredagen/Facebook

FOLKSOMT: Det ventes å bli dårlig plass når karrieredagen på UiA går av stabelen onsdag. Her fra fjorårets arrangement. FOTO: Karrieredagen/Facebook

Mange vil få sine første jobbtilbud på karrieredagen ved UiA.

Publisert:

– Hvert eneste år er det elever som får sine første jobbtilbud på karrieredagen, forteller Gerd Reidun Helmikstøl.

Lederen av karrieresenteret ved Universitet i Agder er dog klar på at om man skal få tilbud om fast jobb må man stille godt forberedt. Hun forklarer også at selv om man ikke skulle få jobb er det en god mulighet til å bygge nettverk og skaffe seg kontakter.

Leder av karrieredagen ved UiA Heine S. Nordnes mener arrangementet som går av stabelen for syvende gang er en god mulighet for både studenter og bedrifter i næringslivet.

– Studentene får vist seg frem, samtidig som de blir kjent bedre kjent med bedriftene som presenterer seg selv, forklarer Nordnes.

Foran arrangementet som går av stabelen venter sjefen Nordnes over 1000 studenter, i tillegg til nærmere 100 representanter fra 27 forskjellige bedrifter spredt utover sørlandet.

Et av høydepunktene for denne karrieredagen blir Geir Lippestad, best kjent som forsvarer for Anders Behring Breivik. Advokaten vil snakke om  erdibasert kommunikasjon, toleranse og utfordrende valg. Mer om karrieredagen og Lippestads besøk kan du lese her.