Sørnett

Storsignering for Fløy Fotball

Trener Nikola Trajkovic (til høyre) meget fornøyd med nysigneringen av Ante Knezovic. Foto: Knut Ove Kristiansen.

Trener Nikola Trajkovic (til høyre) meget fornøyd med nysigneringen av Ante Knezovic. Foto: Knut Ove Kristiansen.

Ante Knezovic har tidligere spilt på toppnivå i både Serbia og Norge. Nå har han signert for 3. divisjonsklubben fra Sørlandet.

Publisert:

 

Fløy signerer keeperen Ante Knezovic (25) fra Zemun FC i den øverste divisjonen i Serbia. Den 202 cm høye spilleren har tidligere blant annet spilt for Kristiansund i eliteserien.

Trener Nikola Trajkovic, som har kjennskap til Knezovic fra tidligere, er godt fornøyd med signeringen og tror at den ennå unge keeperen vil gjøre en forskjell i laget. Laget rykket ned i fjor fra 2. divisjon på grunn av målforskjell. Klubben håper at Knezovic vil hjelpe klubben med å revansjere fjorårets nedrykk.

Knezovic har, i tillegg til Kristiansund, spilt for Førde og Bryne, og setter nå kursen mot Fløy og Sørlandet. Han påpeker at han ikke var spesielt fornøyd med været der han har bodd tidligere, og håper at Sørlandet leverer et klima han er mer komfortabel med.

God med ball i beina

-Han er en motivert og fin type som er veldig dedikert på det han holder på med. Han er god med ball i beina og dessuten en offensiv keeper, forteller Trajkovic og leder i klubben Knut Ove Kristiansen. De legger til at de er meget fornøyd med signeringen og gleder seg til fortsettelsen.

Knezovic meddeler at han har jobbet intensivt den siste tiden for å få kjappere føtter, og resultatene vises. Han kom inn blant de raskeste på løpstesten laget hadde sist mandag, noe som er veldig uvanlig og imponerende til keeper å være.

Både klubben og Knezovic ser frem imot den kommende sesongen og håper å kunne gå seirende ut ved sesongslutt.