Sørnett

Svak Vipers-forestilling

Tremålstapet for Gjøvik sørget for at Vipers mistet forspranget til lagene bak på tabellen.

Publisert:

Vipers trener

Vipers - Gjøvik 23-26.

Det ble en tung dag på jobben for Vipers-jentene i går kveld. Til tross for en jevnspilt åpning, var det gjestene fra Gjøvik, som lå foran til pause med 9-11.

Sportssjef Peder Langfeldt uttalte før gårsdagens kamp at han følte seg sikker på seier. Slik gikk det ikke.

- Ingen tvil om at vi ikke spilte godt nok, sier Vipers-trener Thomas Hørlyk.

Kristine Lunde Borgersen viste tidvis glimrende takter i Karrusshallen, men åtte scoringer fra landslagsspilleren var ikke nok til å sørge for Vipers-poeng.

En skadeutsatt Vipers-tropp manglet flere sentrale spillere i går kveld. På tribunen satt Ida Marie Aa, Michelle Brandstrup og Sanne Bak Pedersen.

- Spillerne som var i aksjon fikk ikke hvile nok. Siden vi er så få spillere, blir det vanskelig, forteller Hørlyk.

Vipers innehar fortsatt sjetteplassen i Postenligaen. Gjøvik snek seg helt opp i ryggen til Vipers med to nye poeng. Flint sjokkerte håndballnorge med sitt poeng mot Byåsen. Det betyr at de nå er kun to poeng bak Vipers med fem runder igjen å spille.

- Vi skal møte tre av lagene som ligger under oss på tabellen. Jeg tror vi klarer å beholde sjetteplassen, avslutter Hørlyk.

ØIF Arendal tapte 32-23 i bortemøte med Runar. Både Runar og Fyllingen passerte Arendal på tabellen etter gårsdagens resultater. ØIF ligger nå på en sjetteplass med 17 poeng.