Sørnett

Tegne, skøyte eller game?

Høsten nærmer seg med stormskritt, elever og ungdommer over hele landet har i disse tider høstferie. I Kristiansand er det ikke noe å si på tilbudene til skolebarna.

Publisert:

For det er nemlig ikke alltid så lett å være ung og ha ferie. Man blir fort sittende inne og spille dataspill til foreldrenes store frustrasjon. Men i år kan barna dra ut fra hjemmet og «game» som ungdommene kaller det. I Gimlehallen er det nemlig satt opp til storstilt datafest, der skal de datainteresserte samles fra 1. til 4. oktober. Cirka 700 billetter var solgt mandag morgen, men med en kapasitet på 800 personer så skal det være rom for alle.


Aktivitet


Dersom du allikevel ikke ser på «gaming» som en høsferie-aktivitet og ønsker litt mer aktivitet så er Idda-arena stedet for deg. Idda-arena inviterer nemlig til gratis skøyting i høstferien, for alle under 16 år. Tom Rasmusen ved Idda-arena er positiv til tilbudet de kommer med. - Vi er godt fornøyde, vi ser på det som en god måte å markedsføre hallen på samtidig som vi får en liten økonomisk gevinst, forteller han. Rasmusen presiserer at det er gratis for barna, men at foreldrene må betale for leie av skøyter.


Tegneseriekurs


For deg som er glad i å tegne tilbyr Kristiansand folkebibliotek et tegneseriekurs, dette er for alle over 13 år og utstyr stiller folkebiblioteket med. Så om du er misfornøyd med Pondus eller Donald Duck & co. Eller bare ønsker å tegne så er dette stedet for deg. Her får blyanten kjørt seg i to dager fra 5. til 6. oktober.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7JqNYNgVtFM&feature[/youtube]For mer, se tv-sendingen i dag klokken 14.