Sørnett

Tennisfeber i Sørvest

Foto: Wikimedia

Foto: Wikimedia

Er du en habil tennisspiller? I så fall bør du ta en nærmere titt på dette. En norsk tennistour er annonsert. Totalvinneren stikker av med heder, ære og en premiesjekk som kan komme opp mot 20.000.- kroner.

Publisert:

Den 19. januar kunne Kristiansand tennisklubb annonsere en norsk tennistour for 2018. Fem tennisklubber i Sørvest-Norge har slått seg sammen for å lage til en felles tour.

[img173619_2RM]

Disse fem klubbene vil ha hver sin turnering der man starter i Stavanger den 2.-4. februar og avslutter 9.-11. november i Kristiansand. I mellomtiden skal man innom turneringer i Bryne, Eigersund og Arendal før totalvinneren kan kåres

-          Vi synes det er et spennende konsept og håper spillerne ser det på samme måte. De fem klubbene som deltar har alle sine egne turneringer, men i år håper vi på flere deltakere på samtlige turneringer da det vil lønne seg å møte opp på alle. I tillegg er ikke tennisen så stor i Norge og dermed er det helt nødvendig at klubbene samarbeider seg imellom sier Rene Aarup Olsen til sørnett.

Aarup Olsen, som er sportslig leder ved Kristiansand tennisklubb forteller at nivået på deltakerne er varierende og har ingen forhåpninger om å finne den nye Casper Ruud under touren.

-          Konseptet er for seniorer og dermed vil vi nok se mest av hobbyspillere, men det er ingenting i veien med at en ung spiller kommer opp å vinner.  Veien fra å være hobbyspiller der man trener et par ganger i uken til å spille på det laveste internasjonale nivået kalt future er enorm.

Det vil bli kåret turneringsvinner og delt ut premiepenger for hver enkelt turnering mens den som gjør det best samlet i alle turneringen stikker av med totalseieren. Det skal kåres en vinner både på herre og kvinnesiden.