Sørnett

Toppscorer på utgående kontrakt

UTGÅENDE KONTRAKT: Mads Stokkelien, her fra tiden i Start, storspiller for et opprykksjagende Stabæk. FOTO: Arkiv

UTGÅENDE KONTRAKT: Mads Stokkelien, her fra tiden i Start, storspiller for et opprykksjagende Stabæk. FOTO: Arkiv

Mads Stokkeliens kontrakt med Stabæk går ut etter sesongslutt, men han kan ikke love at han blir med Bærumslaget videre.

Publisert:

- Stabæk ønsker å ha meg med videre, så vi får se hva som skjer når sesongen er over, sier Mads Stokkelien til Sørnett.

Den tidligere Start-spilleren storspiller for tiden i Stabæk, og mandag kunne han føye til to mål til i protokollen for årets sesong i Stabæks 3-3 oppgjør mot Elverum.

- Det er veldig fint å score de to målene, men jeg er mer skuffet over at vi ikke vinner kampen. Elverum er et lag vi skal slå, så det var ingen god kamp fra vår side, sier Stokkelien.

- Gjort sakene mine bra

16 mål i årets sesong lar seg høre for tannlegestudenten, og nå kan han krone en god sesong med et opprykk.

- Jeg er veldig godt fornøyd med sesongen for min egen del. Jeg har gjort sakene mine bra, så å kunne krone det hele med et opprykk hadde vært fantastisk, sier Hånes-gutten.

Stabæk har per nå den siste opprykksplassen til Tippeligaen, bak suverene Bodø/Glimt. Torsdag møter Stabæk Vard-Haugesund til hengekamp, før Ranheim og Bodø/Glimt er de to siste motstanderne. Tøff motstand for Stabæk som har ambisjoner om å rykke opp.

Tøffe kamper gjenstår

- Det ser veldig lovende ut akkurat nå, men det er tøffe kamper som gjenstår. Bodø/Glimt er allerede sikret opprykk, men det betyr ikke nødvendigvis at det er en enkel seier for oss. Bodø/Glimt er et veldig godt lag, sier han.

Samtidig som han studerer til å bli tannlege, og bøtter inn mål for Bærums-laget, følger han godt med på hva som skjer i gamleklubben. Start tapte lørdag mot Rosenborg, men har fortsatt fire poeng ned til Tromsø på kvalifiseringsplass. Den tidligere Start-spilleren har god tro på at gamlelaget holder seg i plassen.

- Jeg følger spent med, og jeg er veldig glad for at de klarte å snu den dårlige trenden med fem gode kamper, men de må nok ha en tre-poenger til for å være helt sikker, sier Stokkelien, som håper å kunne spille mot Start i den øverste divisjonen neste år.

- Må ta en vurdering 

- Hva hvis du ikke skulle rykke opp med Stabæk nå, vil du fortsatt bli værende?

- Det må jeg ta en vurdering på etter sesongen. Akkurat nå konsentrer jeg meg om å spille godt for Stabæk, sier årets toppscorer i Adeccoligaen.