Sørnett

Åndelig reise:

turen til spirituelt loppemarked

Super-duoen Lill(e)-Marie Mathisen og Kristin Jansson har arrangert spirituelt loppemarked, på den lille plassen Høvåg. De inviterte mennesker med en felles åndelig interesse hjem til seg, for å bytte, kjøpe og selge forskjellige ting av spirituell karakter.

Publisert:

- Det spirituelle tar litt av nå, derfor har det blitt lettere å møte likesinnede nå enn før, derfor synes jeg det er fint med sånne arrangementer, sier deltaker Mona Wikøren. Mona forteller så at hun er en fornøyd ny eier av både et nytt maleri, frø og te.

De to naboene har arrangert lignende arrangementer tidligere, arrangementer som healing og meditasjons-samlinger. De forteller at de ofte har forskjellige ideer som ''popper'' opp, og at de da må forte seg for å sette ideen ut til livet, før neste ide kommer.

- Det er veldig fint at de som er interessert i det samme kan møtes på samlinger som dette, sier Ole Magnus Bekkevik. Han har tidligere drevet flere alternative butikker, både i Arendal og Froland.

- Etter hvert som jeg ble eldre, innså jeg at jeg var litt annerledes fra de andre jeg kjente, sier han.

Videre forteller han om hvordan han nå hjelper andre med såkalt husrens:

- Av og til når noen dør, kan sjelen sette seg fast her på jorden, da hjelper jeg sjelen med å gå videre til etterlivet, forteller han.

Arrangementet som ble lagt ut på facebook, vekket stor interesse hos flere. På arrangementets side kan man se at over 80 personer har trykt interessert, og over 20 møtte opp på det åndelige treffet.

- Neste gang vi arrangerer noe, gjør vi det kanskje ute hvor det er litt bedre plass, flirer arrangør Kristin og Lille-Marie mildt.