Sørnett

Vipers på riktig spor

Foto: Atle Drøsdal

Foto: Atle Drøsdal

Trener Thomas Hørlyk var fornøyd etter en 19-14-seier mot Njord i Karuss-hallen i går. Han mener laget ligger godt an til å nå målet som er topp 6 på tabellen.

Publisert:

- Den mest gledelige nyheten er at Kristine Lunde Borgersen antageligvis er tilbake 23. november mot Tertnes, sier Vipers-trener Thomas Hørlyk.

Tidligere i høst pådro Borgersen et brudd i hånden under en håndballkamp mellom Kristiansand Vipers og Larvik. Ifølge treneren har hun blitt treningsklar fortere enn forventet. Gipsen er tatt av og  legene mener stjernespilleren kan kaste ball igjen i løpet av de neste to ukene.

- Nå har hun hånden i en skinne, men det er stor sjanse for at hun er klar til kampstart i slutten av måneden, sier han.

Selv om Vipers vant  kampen mot Njord i går, tapte de kampene mot Larvik og Gjøvik i oktober. Hørlyk er imidlertid  ikke  bekymret over de dårlige resultatetene.

-Vi ligger akkurat der vi hadde forventet å ligge  før sesongstart. Hadde vi vunnet mot Gjøvik ville vi ha rykket foran skjema, uttaler Vipers-treneren.

Ifølge Hørlyk har nemlig laget en del å jobbe med til tross for seieren i går.

-Vi svinger veldig i angrepspillet. Når vi spiller godt spiller vi riktig godt, og når vi spiller skit spiller vi riktig skit, kommenterer treneren.

Forhåpentligvis vil comebacket til stjernespiller Kristine Lunde Borgersen føre til et jevnere nivå på angrepsspillet.

- Vi taper mot Larvik og Gjøvik, og skulle selvfølgelig helst ha slått Gjøvik. Men man skal ikke være så misfornøyd med tingenes tilstand. Vi har tross alt 10 poeng på de 7 første kampene og ligger på en 6 plass, poengterer Hørlyk selvsikkert.