Sørnett

Vipers skal trene i bråkete omgivelser før returkamp i EHF-finalen.

Linn Jørum Sulland forventer enda tøffere rumenere i bortekampen FOTO: Thomas Bøe

Linn Jørum Sulland forventer enda tøffere rumenere i bortekampen FOTO: Thomas Bøe

Vipers-trener Kenneth Gabrielsen vil at laget skal komme forberedt ned til Romania og returkamp i EHF-cupen mot Craiova. Det er ventet rundt 4-5000 elleville tilskuere

Publisert:

Det er ventet et voldsomt trykk fra tribunen i hallen når Vipers tar turen til Romania for å forsvare sin 4 måls ledelse i EHF-finalen. Og ut i fra det vi så av de rundt 50 tilreisende i Aquarama på lørdag så kan man regne med høyt støynivå som kan bli en utfordring for jentene fra Kristiansand.

Linn Jørum Sulland sa etter kampen på Lørdag at stemningen i hallen var fantastisk, men at de må være mer forberedt til neste kamp. Hun tror det blir en fysisk tøff batalje.

-De kommer til å spille fullstendig gris der nede. De kommer til være mer hardtspillende der borte enn de var her.

Når hun blir spurt om hva hun syns om støtten fra egne supportere er svaret enkelt:

-Helt enestående. Det står en gjeng rumenere og lager sykt liv og da må de overdøves, noe hjemmesupporterne klarer med glans.

Trener Kenneth Gabrielsen syns det var en tøff fysisk kamp på lørdag.

[img177989_2RM]

-Det er en E-cup finale så det skulle bare mangle.

Men han mener også at Craiova spilte i overkant tøft

-De er beintøffe og spiller langt over grensa til det vi er vant til, men det er godt at vi nå har fått kjent på det her, så har vi seks dager på å forberede oss.

Nå er det fullt fokus inn mot sluttspill-kamp mot Byåsen Onsdag, før nesa settes mot Romania. Det kan ende med storeslem og 4 titler til Vipers denne sesongen. En perfekt avslutning for Kenneth Gabrielsen