Sørnett

17.Mai utenom det vanlige

Inger Johanne Hatlestad Foto:Rohullah Mohammadi

Inger Johanne Hatlestad Foto:Rohullah Mohammadi

17.Mai i år blir annerledes enn det folk har vært vant med.

Publisert:

Koronapandemi har gjort at 17.mai feiringen i år blir annerledes enn det vi har vært vant med. Det kommer til å være en båtkortesje og bilkortesje som starter fra Torget med tollbodsgate og avsluttes på Kilden teater.
Båtkortesjen skal starte fra Østre havn og avslutter også på Kilden teater.

Båtkortesjen har kjøreplan fra Østre havn klokken 13:15. Deretter går turen mot Gleodden, Varoddbrua, Hamresanden, Søm, Fredriksholm festning, Andholmen/Hestehodet, Augelandsbukta før båtene stopper ved Kilden ca. klokken 16:30.

Bilkortesjen har kjøreplan som starter klokken 09:00 på Torvet. Bilene skal deretter kjøre gjennom Kvadraturen til Lund, Søm, Korsvik, Tømmerstø, Hånes, Tveit, Ålefjær, Justneshalvøya, Gimlekollen, Sødal, Mosby over Kulia til Nodeland, Søgne, Langenesveien mot Voiebyen, Vågsbygd, Tinnheia og Grim før den avslutter ved Kilden.

 

Inger Johanne Hatlestad 54.År fra Strai i Kristiansand er kjempefornøyd med å ha fått båten i vannet før 17.mai, men foretrekker å feire denne dagen hjemme fremfor å være med i båtkortesjen.

[img208562_2LM]

Ole Myrstad som er 45 år og kommer fra Kristiansand, sier at de selger masse Båtpleie produkter før 17.mai fordi at folk vil at båtene skal skinne ekstra rent før den store dagen.

[img208562_3LM]

Jonas Lønn forteller oss at de har solgt veldig mange båter før 17.mai i forbindelse med at folk vil feire denne flotte dagen ute på sjøen og samtidig feriere med båten i sommerferien med tanke på Koronapandemi. Jonas sier også at de har solgt en del vannscootere som folk kommer til å bruke under båtkortesjen.

 

Vi i Sørnett håper at dere der hjemme får en fin 17.Mai og håper dere fikk litt info om hvor båtene og bilene skal kjøre.