Sørnett

Alt etter planen

Foto: Kristian Flekke Mathiesen Christer Kleiven i diskusjon med Veigar Gunnarsson

Foto: Kristian Flekke Mathiesen Christer Kleiven i diskusjon med Veigar Gunnarsson

Christer Kleiven er selv fornøyd med sesongen i Stabæk, selv om det mest sannsynlig ender med et nytt nedrykk.

Publisert:

Før sesongen gikk Startyndlingen Christer Kleiven til Stabæk.

Dette var en overgang som skulle sikre han Tippeligaspill og mye spilletid. Tippeligaspill ble det i hvert fall i en sesong, nå tyder det meste på at Kleiven og co. Må spille i Adeccoligaen til neste sesong.

Fornøyd med valget

Christer Kleiven som nå har vært med på sitt andre nedrykk på to sesonger, først med Start, nå mest sannsynlig med Stabæk, sier han ikke angrer på valget å bli Stabækspiller.

-Jeg visste det kom til å bli tøft, samtidig var det en utfordring jeg ville ha og det har vært som jeg trodde det ville være her, forteller han.

 

- Tungt og kjedelig til tider

Stabæk står bokført med 4 seiere, 1 uavgjort og hele 20 tap i årets eliteserie, noe som gjør at de befinner seg på bunnen av tabellen og mest sannsynlig spiller i en lavere divisjon neste sesong. Christer Kleiven legger ikke skjul på at det ikke alltid har vært like lett.

- Nei det har ikke alltid vært så gøy, det har vært en tung sesong med mange nedturer. Så jeg vil si at det har vært tungt og kjedelig til tider.

 

- Sett alle Startkampene

Selv om han forlot Start til fordel for Stabæk har Kleiven fulgt Start tett denne sesongen.

- Jeg har sett alle kampene tror jeg, og det er ikke noe som gleder meg mer enn at de nå rykker opp igjen. Det er jeg veldig glad for, smiler han.

Det er en tydelig fornøyd Kleiven som forteller om Starts sjanser til neste år og han er helt klar på at Start de kan gjøre det bra også neste sesong.

- Første elleveren er meget god, den tror jeg kan hamle opp med mange, og jeg tror Start har gode muligheter til neste sesong. Selv om det antakeligvis må inn noen forsterkninger i vinter om de skal være helt der oppe, avslutter han.