Sørnett

Åpner døra for Strømstad

Espen Søgårds mulige Start-exit kan gi Start økonomi til å tilby Fredrik Strømstad kontrakt.

Publisert:

Etter at Espen Søgård har gått ut med at han ønsker nye utfordringer, går spekulasjonene om Fredrik Strømstad er erstatteren. Daglig leder i Start, Magne Kristiansen, ønsker ikke å spekulere i hva som skjer i sommer, men opplyser at de har en løpende dialog med Strømstad.

- Vi må ta ting i riktig rekkefølge her. Søgård har snakket med Mjelde i dag, men ingenting er avgjort. Hvis Søgård ønsker å forlate Start, ser jeg koblingen med at Fredrik kan komme inn, sier Kristiansen.

I dialog

Start har lenge hatt en løpende dialog med Strømstad.

- Helt siden før han kom hjem til Frankrike har vi vært i dialog. Fredrik har en liten ferie nå, men kommer til å trene med oss i sommer.

Magne Kristiansen legger ikke skjul på at han ønsker Strømstad tilbake i Start.

- Å ønske Fredrik tilbake til Start er verdens letteste avgjørelse. Men om det er økonomisk forsvarlig, kan jeg ikke svare på nå. Vi har et stramt budsjett, men ser på andre løsninger , sier Kristiansen.

Supporterne ønsker begge

Talsmann i Tigerberget, Terje Roland, ønsker å ha både Søgård og Strømstad i laget.

- Jeg håper de finner en løsning som innebærer at begge blir i Start. Søgård er en vinnertype. Vi trenger slike om vi rykker opp, sier Roland.

Han er ganske sikker på at Fredrik Strømstad blir å se i Start-drakt til høsten.

- Fredrik har flyttet hjem, og han har sagt han aldri skal spille for andre klubber i Norge. Han er en ekte starter, som vil bety mye for laget. En skikkelig gledesspreder, avslutter Roland.