Sørnett

Brannårsaken klar

11 ungdommer var på Ytre Lindøy da brannen foregikk tirsdag kveld. Brannen kunne sees fra flere områder i Kristiansand. Ingen av ungdommene som var på stedet kom til skade.

Publisert:

Operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane fra Agder politidistrikt sa til Fædrelandsvennen klokka 23.30 at ingen av ungdommene er alvorlig skadet og alle er gjort rede for.

Kleivane forteller videre at politiet ikke vet hva som har skjedd ute på holmen, og at de prate med ungdommene om hva som kan ha skjedd. Politiet tenker allikevel at det kan være grilling eller bål som kan ha gått ut av kontroll.

 

 

 

 

 

 

Årsaken til brannen er uviss, men sørnett får opplyst at brannvesenet er ute på holmen og driver med opprydning etter brann

Etter at brannvesenet var ute på holmen i formiddag og ryddet opp etter gårsdagens brann har brannårsaken kommet frem. Ungdommene som var ute på holmen skal ha tent på gresset for å ha det litt gøy. Det utviklet seg til at ungdommene ikke klarte å holde kontroll på brannen som etter hvert ble til en storbrann.