Sørnett

deLillos tilbake i Kristiansand

deLillos holder konsert på Kilden fredag kveld.
 Foto: Arkivet / Olav Breen

deLillos holder konsert på Kilden fredag kveld. Foto: Arkivet / Olav Breen

Denne fredagen inntar deLillos igjen Kilden til en konsert med Kristiansand Symfoniorkester. - Et eksklusivt møte mellom et av landets aller beste band og Sørlandets eget symfoniorkester.

Publisert:

Dette kan Kilden meddele via sine nettsider. Og det er slett ikke første gangen det legendariske norske bandet har tatt turen til sørlandet.

Med en musikalsk karriere som strekker seg over nesten fire tiår, har deLillos cementert seg som et av Norges mest betydningsfulle pop- og rockband. Gjennom årene har de konsekvent levert tekstlig og musikalsk kvalitet, samtidig som de har utforsket kreativitetens grenser.

- De har vært kompromissløse i sitt uttrykk og tro mot sitt univers, samtidig som de har utfordret det kreative både når det kommer til format og innhold, står det på Kildens nettsider.

Med det nylige utgitte albumet "Evige dager" demonstrerer deLillos at de fortsatt er relevante og vitaliserende i dagens musikalske landskap. Albumet, som så dagens lys i januar 2022, ble møtt med strålende anmeldelser og vitnet om bandets evige kreative flamme.

Når deLillos og Kristiansand Symfoniorkester nå går sammen på scenen, lover de å skape en unik musikalsk opplevelse som vil appellere til både langvarige fans og nye tilhengere. Med symfoniorkesterets rike harmonier og deLillos' ikoniske låter vil denne konserten være et møte mellom to musikalske verdener, og et potensielt minneverdig øyeblikk for flere.

Konserten starter fredag 19.30 og varer 75 minutter, og det er fortsatt et fåtall ledige billetter igjen.