Sørnett

Dette har skjedd i helgen

Politiloggen for helga inneholdt aggressiv mann på utested, og livløs person funnet på parkeringsplass i Vennesla.

Publisert:

LØRDAG 09.02.19:

Kristiansand 01:12: En person bortvist fra utested pga. beruselse og ufin oppførsel overfor dørvakt.

Vågsbygdporten 02:22: Flere meldinger om mann som sitter i veibanen. Politiet har kontroll på han og får han vekk fra stedet.

Kristiansand 02:07: To personer kontrollert av politiet i sentrum. En anmeldes for bruk av narkotika, den andre for å være i besittelse av et knokejern.

Odderøya 12:40: Melding om skadet sel på stranden ved Kolerakirkegården, selen har noe viklet rundt halsen. Viltnemnda varslet og vil komme selen til unnsetning.

Birkeland 14:15: Politiet rykker ut til privatadresse på Birkeland, hvor en hissig dame har slått en mann flere ganger. Når politiet kommer, går hun på ny løs på mannen og tildeler to menn slag i ansiktet med never og et hundehalsbånd. Hun går også løs på politiet med slag og spark. Kvinnen pågripes og kjøres til arresten. Ingen ble alvorlige skadet.

Kristiansand 20:35: Melding om ungdommer som laget bråk ved Lund Kirke, politiet har kjørt i området uten å finne dem.

 

SØNDAG 10.02.2019

Kristiansand 00:22: En mann innbringes til arrest etter å ha vært aggressiv på utested på Grim. Mistanke om påvirkning av narkotika.

Kristiansand 02:10: Mann pågripes for diverse skadeverk i sentrum. Kastet ting rundt seg.

Vennesla 10:38: Ambulanse og politi rykker ut til melding om livløs person som er funnet på en parkeringsplass i Vennesla. Mannen blir erklært død på stedet. Mannen er identifisert og de pårørende er varslet. Avdøde er en mann i 40-årene fra Vennesla.

Arendal 22:43: Melding om bilbrann på Stoa, ikke folk i bilen, ikke fare for spredning. Brannen er slokket, udramatisk, lite branntilløp i motorrommet.

 

MANDAG 11.02.2019

Grimstad 07:36: Melding om røykutvikling i enebolig i Randulf Hansens vei. Nødetatene på stedet. Skal være glør i noe søppel som har utviklet røyk.

Kristiansand 09:55: Melding om dame som skal være påkjørt ved Vågsbygd senter. Hun kjøres til legevakten for en sjekk, bevisst, men med smerter i hoften. Uhellet har skjedd på en parkeringsplass i liten hastighet. Politiet tar i mot forklaring fra de involverte parter.

Risør 10:00: Melding om branntilløp på ambulansestasjonen i Risør. Brannvesenet har lokalisert kilden til røyken, de melder om kontroll på stedet.