Sørnett

Dette skjedde i helgen

Personer i påvirket tilstand skal ha forårsaket mye trøbbel i sentrum, mens værforholdene skaper problemer for trafikanter. Dette skjedde i helgen.

Publisert:

- På fredag melder polititet om to biler som har kollidert på Fylkesvei 70 ved Honnemyr. Ingen skal ha pådratt seg noen alvorlig skade, en fører klaget om smerte i et kne.

- Det skal ha vært mye uroligheter i sentrum natt til lørdag og søndag. Personer tydelig påvirket av alkohol skal ha laget mye trøbbel for politi og vakter utenfor utesteder. Politiet løser problemet med å sende folk hjem, eller bortvise fra byen på grunn av ordensforstyrrelse. Personer som ikke opprettholdt bortvisningen ble satt i arresten.

- Det har vært et lite branntilløp i en leilighet. Brannvesenet tok kontroll over leiligheten. Ingen personer skal ha blitt skadet. Videre ble det pågrepet en person mistenkt for å ha startet brannen, forholdet anmeldes og etterforskes videre.

- Det skal ikke ha skjedd noen alvorlige kriminelle hendelser i helgen. Politiet skriver på Twitter om flere kontroller foretatt på bilister, samt mindre ulykker grunnet værforholdene.