Sørnett

Dette skjedde i natt

Foto: Inga Gaustad

Foto: Inga Gaustad

Båtbrann, fartskontroll og vold er noen av hendelsene politiet i Agder måtte hanskes med natt til fredag 15. mai.

Publisert:

Tvedestrand kl. 20.31: Melding om røyk og noe brann i båt som sto i opplag Østeråsveien. Nødetatene til stedet. Brannen er slukket og det er mindre skader på båten. Brannen startet da motoren skulle prøvekjøres. Ingen personskade.

Grimstad kl. 21.27: Politiet oppretter sak knyttet til trusler mellom 2 personer. Politiet har vært i kontakt med begge parter.

Kvinesdal kl. 21.33: Det er avholdt fartskontroll på RV 465 Egelandssletta. 4 førere er stoppet av politiet.

2 førere har fått sitt førekort beslaglagt for fart. Den ene kjørte 86 km/t i 60 sone mens den andre ble målt til 102 km/t i 60 sone. De to siste bilførere fikk forenklet forelegg.

Grimstad kl. 21.36: Det er avholdt trafikkontroll på FV 404 ved Roresanden. 4 bilførere er ilagt forenklet forelegg der høyeste hastighet var 65 km/t i 50 sone.

Farsund kl. 21.48: En bilfører har fått sitt førerkort beslaglagt etter å ha stukket av fra politikontroll. Bilen ble senere påtruffet og fører anmeldt for forholdet.

Kristiansand kl. 22.13: En person anmeldes for å ha slått til en bekjent på privat adresse. Politiet oppretter sak. Mistenkte overtas av helse pga sykdomsproblematikk.

E39 Valbakkan kl. 04.50: Trafikkulykke uten personskade. Redningsbil på stedet. Usikkert hendelsesforløp.