Sørnett

Dette skjedde i natt

Sprengningsuhell, trafikkulykker, fjøsbrann og narkotikabeslag er noen av nattens hendelser.

Publisert:

Kristiansand, kl. 18:35: Det har oppstått et sprengningsuhell ved sprenging av et fjell. Steiner så store som fotballer skal ha flydd opptil 50 meter fra stedet, men det meldes ikke om noen personskader i forbindelse med uhellet.

Kristiansand, kl. 18:59: UP anmeldte en mann i 30 årene for kjøring i ruspåvirket tilstand.

Lunde, kl. 19:47: En bil skal ha krasjet i en betongkant og veltet. Personen i bilen skal ikke være skadet, men politiet melder lange køer og treg trafikk på stedet.

Lyngdal, kl. 03:25: En mann er pågrepet og anmeldes av politiet for besittelse av en mindre mengde narkotika, kniv og luftvåpen.

Risør, kl. 06:44: Politiet får melding om brann i et fjøs. Det skal ha vært dyr i fjøset, men politiet skriver at dyrene ikke virker påvirket av brannen. Alle dyrene ble reddet ut av fjøset, og ble satt i egen innhengning. Brannvesenet fikk raskt kontroll på brannen.

Mandal, kl. 07:57: En moped har sklidd på isen og veltet ut av veibanen. Føreren av mopeden ble kjørt til legevakta med lettere skader.

 

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand