Sørnett

Drar på treningsleir med Odd

Morten Hæstad har dratt med Odd på treningsleir til La Manga for å vise seg frem.

Publisert:

Som en følge av skadesituasjonen til Lars Kristian Eriksen er Odd på jakt etter en høyreback, og dermed har Kongsvinger-spilleren Morten Hæstad fått muligheten til å bli med til La Manga for å vise seg frem.

- Morten blir med oss til La Manga, noe som er klarert med Kongsvinger. Vi må være i forkant med skadesituasjonen til Eriksen, forklarte Odd-trener Dag Eilev Fagermo til lokalavisa Varden.

Videre forklarer den erfarne treneren at klubben er avhengig av hjelp fra eksterne investorer for å hente spilleren til klubben, om det skulle bli aktuelt.

Hæstad kommer opprinnelig fra Kristiansand, og har mange sesonger bak seg i Start, hvor han aldri slo ordentlig gjennom. De siste to sesongene har han spilt for Kongsvinger, før han i vinter har vært i forhandlinger med Bodø/Glimt. Dette virker dog å være forhandlinger som ikke har tatt noen vei, da sørlendingen nå drar på treningsleir med telemarkingene.

25-åringen er yngre bror av den mer kjente Vålerenga-spilleren Kristofer Hæstad, som har en fortid som profil i både Start og på det norske landslaget. Yngstrebror var selv et stort talent en gang i tiden, og var en sentral del på flere aldersbestemte landslag for Norge. Han medvirket også i TV3 sitt program Proffdrømmen, hvor 12 håndplukkede talenter kjempet om muligheten til å få trene med Liverpool. En av vinnerne i den konkurransen var Per Ciljan Skjelbred som i dag tjener til livets opphold som proff i den tyske klubben Hamburg SV.

Bildet er hentet med tillatelse fra KIL.no