Sørnett

Duket for rodeo på Sørlandet

Kristiansands første mekaniske okse har ankommet byens utelivsscene.

Publisert:

Harvey's sportsbar er kjent for sine sportseventer, med mat og drikke i amerikansk stil og nå har baren fått en flunkende ny etasje som blant annet byr på okseridning.

Den 3.etasjen hadde åpning den 11.mai og har ifølge servitør på stedet, Benjamin Johansen har det vært uvanlig mye folk den siste uken etter åpningen:

- Interessen for prøveåpningen og offisiell åpning gjennom 17.mai helgen var helt enorm, med utrolig mye folk og god stemning. Kapasiteten på Harvey's er merkbart utvidet og vi hadde fullsatte forsamlinger i samtlige etasjer under "Student Night" på torsdag og under FA-Cupfinalen på lørdag. Hektisk kveld med mye moro!

 

 

[gallery type="slideshow" ids="178780,178776,178778,178779,178775"]

 

 

 

Johansen som begynte å jobbe på Harvey's i fjor legger ikke skjul på at det er veldig gøy å være på jobb om dagen:

- Hva er vel morsommere enn å jobbe i omgivelser omgitt av Mario-Kart og andre tradisjonelle samt nye typer arkadespill? Jeg koser meg!

Oksen forble uprøvd da Sørnett besøkte den nye etasjen på Harveys, men en av de besøkende, Lars Djuve hadde forsøkt seg på det mekaniske villdyret og kunne fortelle at opplevelsen var såpass skremmende at han lot vær å gjenskape øyeblikket:

- Jeg pleier ofte være her for å se fotball så når denne oksen kom måtte jeg jo teste det. Den så veldig liten og uskyldig ut på avstand, men det tok ikke lang tid før den fikk meg kastet av med hode først. Gøy men skremmende får være konklusjonen.

Man skal med andre ord ikke undervurdere Kristiansands nye sjefsokse!

Under kan du se en av Harveys besøkende gjester prøve å slå rekorden på den nye boksemaskinen i lokalet: