Sørnett

Fitness-Evie VIP hos Arnold

I mars reiser den norske fitnessdronningen Evie Madsen til USA for å kaste glans over Arnold Schwarzeneggers egen fitnesskonkurranse.

Publisert:

 Med eget nyåpnet treningssenter og jobb som personlig trener skulle en tro at den kvinnelige fitness-eneren hadde nok å drive med. Nå har den verdensberømte skuespilleren, eks-guvernøren og fitnessguruen Arnold Schwarzenegger også invitert henne som VIP-gjest til hans eget arrangement. The Arnold Sportsfestival/ Arnolds Classic er den største multisport-konkurransen i USA, og vekker stor oppmerksomhet verden over.

Schwarzenegger ønsker glans

Den råsterke filmstjernen er selvsagt tilstede på evenementet.  I tillegg skal han som seg hør og bør være prisutdeler. Tidligere verdensmester og flekkefjæring Madsen skal ikke konkurrere under arrangementet, men den imponerende merittlisten hennes gir henne VIP-status. Tiden fremover skal brukes til hardtrening, og kroppen skal være i toppform før eventet.

- Jeg går inn i en seks ukers intensiv treningsperiode, og hele Flekkefjord kan få det med seg, sier Madsen til Fædrelandsvennen.

 

Populær etter VM-tittel

Etter 15 år i Tyskland, Spania og USA har Evie omsider vendt nesa hjemover. Tirsdag åpnet hun sitt eget treningssenter på Slippen i Flekkefjord. Verdensmesteren, som har utdannet seg til fysioterapeut ved siden av treningen, vekker naturlig nok stor interesse i hjemtraktene.

- Jeg får henvendelser fra utøvere over hele Europa som ønsker å bli trent av meg. Også fra flekkefjæringene har det vært en jevn strøm av interesserte, så åpningen går over all forventning, sier Madsen.

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand