Sørnett

Flere har tjent på koronakrisen

Inngangen til Meny Rona. Foto: Alexander Pettersen

Inngangen til Meny Rona. Foto: Alexander Pettersen

Koronakrisen har i de siste ukene ført til at små og store bedrifter måtte ha blitt stengt fordi de ikke tjener nok, men dette har også ført til at noen bedrifter har tjent mer enn det de pleier å gjøre.

Publisert:

Etter at det var kjent at koronakrisen hadde kommet til, så har det medført til at store og små bedrifter har gått konkurs fordi de ikke har tjent nok til å drive bedriften videre. Men selv om det er mange som ikke har tjent noe, så er det likevel bedrifter som har tjent mer på koronakrisen enn det de andre har gjort. En av dem er dagligvarebutikkene.

En av de dagligvarebutikkene som har tjent på koronakrisen er Meny Rona i Kristiansand. Trykk på lyd-filen under for å høre intervjuet med butikksjefen på Meny Rona:

15,8 millioner nye abonnementer.

[img205747_2RM]

Siden vi nå tilbringer mesteparten av tiden vår inne, så har man fått tid til å gjøre andre ting. En av de tingen er å se på strømmetjenesten Netflix som også har hatt nytte av koronakrisen med at de ifølge Tek.no har hatt en økning med 15,8 millioner abonnementer i første kvartal i år. Dette har da ført til at aksjen demmes har ifølge Lydogbilde.no steget med 40% siden nyttår.

- Arbeidsforholdene hos Netflix Norge er foreløpig sånn det pleier å være, men det har vært stor pågang. forteller Jørn fra Netflix sin kundeservice. - Men vi har måttet jobbe hjemme og det har vært en utfordring å få med seg alt utstyret hjem.

Har handlet mer enn vanlig.

Når vi var rundt å spurte om folk hadde handlet mye under koronakrisen så var svaret for det meste ja. Arne fra Kristiansand er en av dem som har handlet mye under koronatidene. Lørdag 2.Mai handlet han på Coop Prix på Gimlevang.

Har du handlet mer enn vanlig under disse koronatidene?

- Ja.

Har tilbudene på dagligvarebutikkene du har handlet på vært tilstrekkelig?

- Ja, har jo forsåvidt det.

Tror du du kommer til å handle like mye etter koronaepidimien som du har gjort under den?

- Ja, tror nok det