Sørnett

Flere imponerte når Start vant tredje kamp på rad

Det var pyntet og duket til Obos-ligaens festdag. Da var det godt å se at vertene stilte også.

Publisert:

I solsteiken på Sør Arena, imponerte hjemmelaget enormt da Sogndal ble feid av banen 5-1. Det foran 6000 mennesker.

Supportere stilte i hopetall og lagde et enormt liv fra start til slutt. Start trener Sindre Tjelmeland var glad for at det ble den store festen som supporterne hadde dekket til.

- Det er akkurat det som er godt. Vi byr på fest og supporterne tar imot invitasjonen, de lager liv og har god stemning gjennom hele kampen. Så klarer vi å by på det vi har av angreps-arsenal, sier Tjelmeland.

Børsen fra gårsdagens kamp viser at de aller fleste kan smile godt når laget stiller i 17. mai toget, tirsdag:

Start: 3-4-3

Mark Jensen- 4: Ikke satt på de største prøvene. Trygg i feltet og kan ikke gjøre noe med målet. Noen stygge feil med beina som kunne straffet seg.

Luc Mares- 5: Solid kamp, og god med ballen i beina.

Vito Wormgoor- 5: Han også med en solid opptreden. Han fremstår som en leder og kriger.

Kristoffer Tønnessen- 7: Imponerende med ball. Scorer 1-0 målet. Driver fremover og bidrar stort i at start klarer å trykke Sogndal tilbake.

Sander Sjøkvist- 5: Trygg og god på høyre siden. Bidrar mer på det offensiven i går, og slår et praktfullt innlegg på 2-0

Eirik Schulze- 6: Sto oppsatt som en av de to sentrale på midten, men startet kampen nesten som høyreving. Solid kamp av han også.

Basilio Ndong- 7: Enorm vilje hver gang Start fikk et brudd. Fikk masse rom og utnyttet dette strålende. Fikk scoringen sin også, imponerende vingback opptreden.

Oskar Fallenius- 9: Hvor lenge klarer de å holde han på Sørlandet? Han skaper ting hele tiden, og produserer målpoeng for morro skyld. En sånn prestasjon er man of the match verdig, hadde det ikke vært for spissmakkeren.

Alagie Sanyang- 6: Ikke like toneangivende som de to andre foran der, men er fremdeles aktiv gjennom kampen. Ivrig hver gang Start skal fremover.

Jonatan Braut Brunes- 9 (BB): Han er livsfarlig hver gang han får ballen. Scorer sitt andre hattrick for sesongen og står nå med ni mål på seks kamper. Det er noe med familien hans og scoringer i gul og svart drakt.

Storscoreren har ikke satt seg noen mål for sesongen.

-Jeg hadde drømt om det men ikke helt trodd på at jeg skulle stå med ni mål på seks kamper, men nå er vi i flyten og med gode lagkamerater så blir det enkelt å score mål, sa Jonatan Braut Brunes om starten han på sesongen.

 

Nyheter Vis flere

Kampen mot marin forsøpling

Kampen mot marin forsøpling

Forskere bak ny studie beregner 170 billioner plastpartikler ut i verdenshavene. I Norge slippes det 19 000 tonn med mikroplast ut fra norske kilder på land hvert år. Med mikroplast som en global forurensning finnes det heldigvis flere som kjemper mot marin forsøpling i Norge.

Kristiansands unge sier deres meninger
Er gresset grønnere i Kristiansand?
Oppstart av IK Start kvinner har hjulpet på interessen for kvinnefotball i Kristiansand