Sørnett

Flere slag golf

Sander-August Ellefsen, Golftrener forklarer Fredrik Tranvik hvordan han skal perfektsjonere sine golfslag. (foto, Catharina de Besche)

Sander-August Ellefsen, Golftrener forklarer Fredrik Tranvik hvordan han skal perfektsjonere sine golfslag. (foto, Catharina de Besche)

Både frisbeegolf og vanlig golf har hatt en økende populæritet den siste tiden. Klubbene i Kristiansand har hvert nødt til å gjøre et par endringer for å sikre at spillere kan være aktive selv om FHI har kommet med restreksjoner.

Publisert:

Roger Markussen nestleder i Kristiansand golfklubb forteller at det ikke lenger er lov å ta på flagg, søppelbøtter er stengt av, alle må passe ekstra godt på renslighet og at en meter regelen fra FHI blir overholdt.

Selv om golfturneringer over hele landet er avlyst, er golftrener Sander-August Ellefsen optimistisk på at det kan bli, noen mindre turneringer som blir holdt, så lenge de nødvendige forholdsreglene blir fulgt.

Da koronarestreksjonene lettet litt, tok Kristiansand frisbeegolf klubb initativ, og lagde et konkoranse prospekt der man hadde maks tre spillere i hver gruppe. Det er 20 minutter mellom hver  gruppe som starter. Konkuransen  varer hele dagen, og spillerne velger det tidspunktet som passer dem best. Prospektet ble godkjent av norges idretforbund og brukes idag.

[img209558_2LM]

Frisbeegolf  foregår som vanlig golf ute. Det er lett å holde avstand. Hver spiller har sine egne disker og man prøver å ungå  å  ta  på hverandre sine. Kristiansand frisbeegolf klubb forteller at de har intrykk av at folk er flinke til å følge smitteværnsreglene.

https://youtu.be/SlzVPvMHoMw