Sørnett

Fløy med 2-1 seier over Vigør

Arkivfoto.

Arkivfoto.

Fløy gikk seirende ut av nabooppgjøret onsdag kveld i Sørlandshallen. Målscorere i 2-1 seieren var Henrik Byklum og Henrik Dahlum.

Publisert:

De to Kristiansand lagene, Fløy og Vigør, møttes i Sørlandshallen onsdag kveld. Det endte med 2-1 seier til blåtrøyene fra Flekkerøy.

Målscorere for dagen var Henrik Dahlum, og bursdagsgutten Henrik Byklum. For Vigør var det Thore Ulstein som nettet deres eneste mål.

Varierte omganger

Tidligere forsvarsspiller Tommy Taylor, som har 340 kamper for Premier League klubben West Ham United, er nå inne i sin andre sesong som Fløy-trener. Han synes første omgangen var bra, men at nivået falt i andre omgang.

– I første omgang skaper vi sjanser, og vi scorer to mål. I andre omgang spiller vi dårlig, sier Taylor, som tidligere har trent lag både i England og Finland.

Drømmer om opprykk

Fløy har til nå hentet seks nye fjes, og Taylor sier de ikke er ferdig ennå. Han håper laget får ut sitt fulle potensiale neste sesong, og mener de unge spillerne kan være nøkkelen.

– Alle spillerne på laget er viktige. Jeg tror karakterstyrken til de unge kan være en av de viktigste faktorene for sesongen som kommer.

Taylor forteller til Sørnett at alle drømmer om opprykk fra andre divisjon til OBOS-ligaen, men at det kun er et lag i divisjonen som realiserer drømmen.

– Jeg tror alle lag drømmer om å rykke opp, så det er vanskelig. Vi er ikke den største klubben, men vi skal gjøre det beste vi kan.