Sørnett

Fløy møter Start!

- Jeg ser frem til utfordringen, sier Fløy-trener Nikola Trajković.

Publisert:

Den nye sesongen starter med et lokalderby der vertene fra Sør Arena får besøk av Fløy 5. februar klokken 17:00.

Fløy-treneren Nikola Trajković ser frem mot å få brynet seg på den største klubben i regionen.

- Jeg ser frem mot utfordringen, vi har hatt veldig gode resultater mot dem tidligere. Spillerne våre er begeistret for at de får muligheten til å spille mot IK Start, sier en smilende Trajković.

Fløy som hadde en god sesong, da de kom seg til opprykkskamper og endte til slutt på en sjette plass. Denne sesongen har klubben et mål om å ta flere steg.

- I år ønsker vi å ta flere steg og komme lengre opp på tabellen. Vi har et mål om å komme topp fire, sier Trajkovć.

Trener Trajković ønsker seg to signeringer
Fløy hadde i fjorårets sesong mange spillere som ga seg i klubben. De mistet nøkkelspillere som Lasse Sigurdsen, Jørgen Richardsen og Christoffer Myhre. De to sistenevnte la fotballskoene på hylla av ulike grunner. Lasse Sigurdsen gikk til KFUM Oslo i starten av sesongen.

- Vi mistet mange av våre rutinerte spillere. Vi ønsker å hente spesielt to spillere til klubben. Jeg ønsker meg en sentral midtbanespiller og en midtstopper. Jeg tror vi vil få et veldig sterkt lag hvis vi får de to overgangene i boks.

Sesongoppkjøringen er i gang
Den nye sesongen i PostNord-ligaen nærme seg. Fløy er i gang med sesongoppkjøringen der de fokuserer på det defensive spillet og overganger. Trajkovic har en plan som han følger for å være best mulig rustet til sesongen.

- Det er tidlig i sesongen i sesongoppkjøringen. I januar og februar har vi et fokus på det defensive spillet og overganger. Vi prøver å få opp lungekapasiteten og løpskapasiteten til spillerne.

[faktaboks]