Sørnett

- Har en fryktet venstrearm

BRØT AK 28-FORSVARET: Randi Anette Egebakken imponerte stort under onsdagens toppoppgjør mellom AK 28 og Våg 2 i Gimlehallen med sju mål og flere blokker i forsvar. Foto: Nicolai Gaustad Olsen

BRØT AK 28-FORSVARET: Randi Anette Egebakken imponerte stort under onsdagens toppoppgjør mellom AK 28 og Våg 2 i Gimlehallen med sju mål og flere blokker i forsvar. Foto: Nicolai Gaustad Olsen

Randi Anette Egebakken (17) står oppført som Randesund-spiller. Onsdag vant hun toppkampen i 2. divisjon for Våg 2.

Publisert:

- Det er veldig gøy med slike lokaloppgjør, spesielt når man vinner. I dag sto jeg bra i forsvar og gjorde mine saker fremover – alt i alt godt fornøyd med egen og lagets innsats, sier Randi Anette Egebakken som står oppført som Randesund-spiller.

Grunnen til at hun kan spille kamper med Våg er en farmeravtale med Vågsbygd-laget som gjør at kan[sniplet faktaboks] plukke Egebakken til så mange kamper de vil – så lenge ikke de krasjer med hennes egne kamper med Randesund.

- FRYKTET VENSTREARM. - Det er en kjempeavtale for oss. Vi har en god dialog med Terje Ingebrethsen (Randesund-trener), så da prøver vi spillere derfra. Randi er et talent utenom det vanlige. Hun står bra i forsvar og har en fryktet venstrearm – det er uvurderlig for oss med en keivhendt spiller, sier Våg 2-trener Morten Løvø.

Randi Anette Egebakken trener daglig med eliteserielaget Vipers hvor hun trener sammen med flere av jentene hun spiller sammen med på andrelaget. To ganger har hun stått på dommerkortet i eliteserien uten å få sin debut.

- Jeg håper den skal komme i løpet av sesongen, men det har ikke noe hast. Hvis jeg fortsetter å imponere på andrelaget vil til slutt debuten i eliteserien også komme, sier den 17-årige høyrebacken som scoret sju av Vågs 26 mål i onsdagens seier over byrival AK 28.

LANDSLAGSPOTENSIALE. Randesundsjenta er per dato ikke i samtaler med aldersbestemte landslag, men det mener trener Morten Løvø de må gjøre noe med.

- Hvis hun står hardt på og trener godt, og ikke minst mye, kan dette være en potensiell A-landslagsspiller. At hun ikke er på U18-landslaget synes jeg er rart, sier Løvø.

Egebakken selv bryr seg ikke særlig at hun ikke spiller med flagget på brystet.

- Jeg trener bra med Vipers nå og får god matching der. Jeg vet at hvis jeg fortsetter å gjøre sakene mine riktig på klubblagene vil jeg bli belønnet med landslagsspill, men det vil bare være en bonus, sier jenta fyller 18 om 23 dager.

#Randi Anette EgebakkenVis flere